donderdag 2 augustus 2012

Verzekeringen en Facebook gaan over het algemeen niet zo goed samen. Dit is ook best logisch aangezien mensen verzekeringen over het algemeen ontzettend saai vinden. En zelfs wij van team You Sure moeten bekennen dat we niet met onze verzekeringspolis onder ons kussen slapen. Om onze Facebook toch leuk te maken hebben we dan ook alles uit de kast getrokken. Een klein voorproefje van wat je allemaal op Facebook kunt verwachten:
Sowieso blogs. Elke twee weken zullen we een bericht posten waarin een blogger iets leuks verteld over You Sure of over veranderingen in de branche. Ook zullen wij op Facebook onze nieuwsbrieven plaatsen, mocht u deze nog na willen lezen. En we hebben een functie waardoor er gratis online e-cards verstuurt kunnen worden!
Maar onze Facebook heeft nog meer leuke dingen te bieden. Zo hebben we van al onze vestigingen foto’s op internet gezet zodat jullie kunnen kijken hoe onze organisatie er nu eigenlijk uitziet. En wellicht vind je onze pagina zo leuk, dat je op de ‘vind ik leuk’ knop drukt.
Toch is onze Facebook niet alleen maar voor de ‘fun’ bedoeld. Door met Social Media te werken probeert You Sure dichter bij de klanten te staan. Heb jij dus een op- of aanmerking over de manier waarop You Sure werkt? Zet deze op Facebook en help ons als bedrijf onszelf te verbeteren! We beloven op jullie reacties te reageren.
Emy Knikman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten